Gondolatok a köbön

Rendhagyó bejegyzés veszi kezdetét. Nem szokásom ilyen hamar ismét előrukkolni újabb irománnyal. Viszont megint felmerült bennem pár gondolat, amit így talán könnyebb tolmácsolni az értők felé. Ráadásul üvölt a fülembe a környezetemet kizáró, de gondolataimat elmélyítő Judas Priest – No Surrender (Official Video).
Konkrétan azzal a kezdeményezéssel kapcsolatos, amit tavaly év végén indítottam – s meg is osztottam a nagyérdeművel előző bejegyzésemben -, a Kárpát-medence Magyar Motorosai oldal kapcsán. Elkezdtem sima Facebook bejegyzésként írni, de aztán rájöttem, hogy azon a felületen jó eséllyel alig egy-két ember fogja elolvasni, mert hosszabb lett, mint 3 mondat. Így átjöttem ide a blogomra és ide rögzítem az elmémben utat törő, utókor számára igen fontos történelmi tényeket.
A következők azoknak szólnak elsősorban, akik már tagjai, szimpatizánsai, olvasói a fenti Facebook oldalnak. De azok számára is érdekes lehet, akik még nem jártak arra (GYERTEK!).
Egyelőre nem vagyunk sokan, de mindig kell(enek) valaki(k) akik tapossák az utat. Így Ti, akik most olvassátok ezeket a sorokat, a legelsők közé tartoztok. Talán nem is tudjátok pontosan, hogy hol vagytok – nem csoda, mert nincs kőbe vésett formája a kezdeményezésnek – és talán én sem tudom még pontosan hogyan szeretném, amit elkezdtem. Azt, hogy mi a célom, azt tudom. Maga az oda vezető út még göröngyös.
Ezért szeretnélek benneteket megkérni, hogy osztogassátok az oldalt, a bejegyzéseket, ezt a blogot, ha úgy gondoljátok, hogy azok érdemesek rá.
Jómagam úgy terveztem az oldalt, hogy nem hívok meg közvetlenül senkit. Nem célom, hogy többszáz vagy többezres közösséget építsek csak azért, hogy büszkén mutogassam mindenkinek, hogy “Nézzétek mekkora király vagyok!” 😉 Többször leírtam már, hogy mit hogyan gondolok és még sokszor le is fogom írni. De ahhoz, hogy célba érjünk, szükség van a nyilvánosságra.
De először egy közösség a cél. Egy olyan kis mag, amiből később majd hatalmas fa nőhet, melynek ágai védelmet, hűs árnyékot adnak mindazoknak, akik közel húzódnak hozzá. Aztán ha megvan ez a kis csapat, melynek tagjai motorosok és az ő barátaik (akik nem feltétlenül motorosok), s már tudják, hogy “a motorosok jó emberek”, akkor talán magától is szárba szökken a kis fácskánk.
Szeretném, ha egy közös találkozón tudnánk majd beszélgetni a tervekről, lehetőségekről. Egy kis meghívásos, motorozással egybekötött hétvégét tervezünk. Mert ugye valahol el kell kezdeni és a motort is csak be kell vonni ebbe a folyamatba. Aztán ha ez is megvan, előbb-utóbb kialakulhat majd az a társaság, amelyik jó esetben hivatalos formát ölt és így a hatóságok előtt is képes lesz képviselni magyar testvéreinknek nyújtandó lelki támogatásunkat.
Aztán ha már minden képzeletet felülmúlóan odáig jutunk, hogy a szándékaink mellé olyanokat is oda tudunk állítani, akik nem csak lelki, hanem anyagi támogatást is …. Á, inkább nem folytatom, majd mindent a maga idejében!
Na szóval ezek foglalkoztatnak mostanában. Nem a nap 24 órájában, de kellő gyakorisággal ahhoz, hogy ne felejtsem el mi a célom. Na és persze mint mindenki más, én is foglalkozom még ezer másik dologgal, ami ugyanúgy fontos része az életemnek, de ez szépen beilleszkedik a sorba és megtalálja a maga helyét.
Segíts, ha úgy érzed érdemes segítened. Terjeszd, elmélked, ötletelj, beszélj, beszélgess róla. Találkozzunk, légy szimpatizáns Te is! Én szeretettel várlak!

— Lesbat —

Kövess minket és oszd meg oldalunkat:
error
fb-share-icon

Vélemény, hozzászólás?