Kezdjük hát!

 

Vágjunk bele!

Túl vagyunk az első lépéseken, a téli senyvedésen, a tavaszi karanténon, az első motorozáson. Sokat kellet várni rá, de ennek is voltak előnyei. Több időt tölthettünk a családunkkal, több időnk jutott a ház körüli teendőkre.

Egyúttal arra is több idő maradt számomra, hogy a sok-sok feladat közt időt szakítsak régóta ébredező terveim megvalósításának elindításához. Terveztem ugyan, hogy egyszer lesz egy honlap a Kárpát-medence Magyar Motorosai Facebook oldal születése kapcsán, de nem volt konkrét tervem annak idejére.

De ez a honlap is úgy valósult meg, ahogy az eddigi dolgaim. Egyik pillanatról a másikra elkezdtem intézni a domain bejegyzést, a tárhely bérlete és azon kaptam magam, hogy már telepítem is a kis közösségünk leendő otthonát.

Nos most még úgy tűnhet, ez a felület is a saját gondolataim megosztásának helyszíne, de ez csak eleinte hat majd így, mert valljuk be, elég sivár lenne a honlap, ha néhány hangzatos mondaton kívül semmi mást nem olvashatna az erre látogató.

Igyekszem minden mozzanatról értesíteni azokat, akik megtisztelnek bizalmukkal és jelenlétükkel az oldalon. Ennek elsődleges platformja a Fórum lesz. Annál is inkább, mert kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, ötleteitekre is. Nem magamnak építem a közösséget, bár igaz, hogy egyéni ambícióim alapján indult el a kezdeményezés. Viszont közösséget szeretnék építeni. Nem kell több száz ember, nekem elég, ha vagyunk páran, akik “egyet mondunk s egyet gondolunk”.

Sokszor, sok helyen leírtam, mit szeretnék. De mindezt tényekkel még nem sikerült alátámasztani. A múltban talán már igen, de  a jövő még várat magára.

Akkor hogy ez az írás se nyúljon túl hosszú, olvashatatlan monológgá, arra kérlek benneteket, látogassátok a fórumot és bátran szóljatok hozzá. Ismerkedjünk itt, hogy amikor összetalálkozunk a való életben, akkor azokat is ismerjem kicsit, akivel esetleg még nem is találkoztam.

Várlak, hívlak benneteket!

–Lesbat–

Kövess minket és oszd meg oldalunkat:
error
fb-share-icon

Vélemény, hozzászólás?