Néhány éve, mikor megírtam az első nyilvános gondolataimat az Internetre, nem gondoltam, hogy egyszer saját blogot fogok üzemeltetni. Nem mintha ez olyan hatalmas dicsőség lenne vagy ettől kiválasztottnak érezhetném magam, mégis folyamatosan motoszkálnak a fejemben olyan gondolatok, melyeket szükségesnek tartok megosztani másokkal. Hogy ez sikeres-e? Döntse el az olvasó.
Nos megszülettek az első írások, felkerültek a blogomra. Aztán tavaly (2019.) decemberben napvilágot látott az újabb ötlet, létrehozok egy közösséget, akik a határainkon innen és túl élő magyar testvéreinket hivatott összekovácsolni.
Most pedig – amiért megint írok – újabb (számomra) mérföldkőhöz érkeztem. Első körben meglévő videókból fogok válogatni, melyeket ezen a felületen is szeretném megosztani veletek. A folytatásban pedig egy vlogot tervezek indítani a Kárpát-medence Magyar Motorosai oldalhoz kapcsolódóan. De az első ilyen jellegű megnyilvánulásomra még kicsit várnotok kell.
Addig is válogatok nektek néhány, főleg számomra kedves videót.
A következő egy igazi kuriózum számomra, ugyanis az első profi videoklip, melynek szereplője lehettem. Erről most azonnal eszembe is jutott, hogy éppen ideje lenne megörökítenem a magam és az utókor számára is ezt az emléket. Így megyek és meg is írom, amire szívesen emlékszem azóta is.

Egy másik kedves emlékem a tavalyi Kárpátalja túrához kötődik.

Néhány éve meghatározó élmény volt a vereckei hágón járni.

Vélemény, hozzászólás?