Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Motorozz, hogy segíthess!

2023.09.16. @ 06:15 - 2023.09.17. @ 12:00

Motorozz együtt a Kárpát-medence Magyar Motorosaival Nagylakra, ahol csatlakozunk a Dévára (RO) induló csapathoz.
A minden év szeptember második hétvégéjén megrendezett motoros segélytúra immár 18. alkalommal indul és várja mindazokat, akik szeretnének egy kis szeretetet, anyagi segítséget vinni a gyerekeknek és szívesen megmotoroztatnák őket.
Találkozunk szombaton reggel Makón, ahonnan 06:45-kor együtt indulunk Nagylakra. Ott csatlakozunk a szervezőkhöz és együtt motorozunk el Dévára.
Érkezés szombaton kora délután. Ebéd, gyerekek motoroztatása, zene, büfé, jó barátok.
Szálláshely és sátorhely biztosított. Hálózsák ajánlott.
Indulás haza Déváról Nagylakra vasárnap dél körül a Kárpát-medence Magyar Motorosaival.
Az eseményen mindenki saját felelősségére vesz részt.
Mindenki, aki velünk motorozik, kap egy ajándék KMMM matricát.
További részletekért kövesd az oldalunkat vagy tedd fel kérdéseidet hozzászólásban!

Részletes információk:

1️⃣ 2023.09.15. péntek 13:00-13:30 találkozás Pakson az OMV benzinkúton. Indulás 13:30.
Útvonal: PAKS – SZEKSZÁRD – BÁTASZÉK – BAJA – MÉLYKÚT – SZEGED – MAKÓ
Út közben megállunk Csávolynál a MOL kútnál inni, tankolni, kicsit pihenni. 10-15 percre. Ez 84 km mindössze Pakstól. Utána tovább Makóra. Az út teljes hossza PAKS – MAKÓ: 204 km
Makón mindenki elfoglalja a szállását és utána megbeszélés tárgya, hogy beülünk-e valahova vacsorázni vagy inni egy sört.
Az én szállásom Gita Apartman. Szintén itt szállnak meg Sasék 2 fővel (Laci és Ildikó). Az Elizabeth Apartmanban Pumi, Gyugyó és Marika.
A szállásoktól egy utcányira található egy étterem, Kelemen-Ház Étterem. Ha gondoljátok vacsorázhatunk ott vagy mindenki eszik amit akar, de jó lenne legalább egy sörre összeülni kicsit dumálni. Na ezt majd eldöntjük
Ez tehát a péntekről minden, amit tudni kell vagy lehet.
2️⃣ 2023.09.16. szombat 06:15-06:45 találkozás a makói Tesco parkolóban Makó, Aradi u. 103, 6900 (Mellette van egy Shell kút, ha valaki szeretne tankolni.) Indulás Nagylakra 06:45, táv ~ 20 km.
3️⃣ 2023.0916. szombat 07:00-08:00 csatlakozás a többi résztvevőhöz és a szervezőkhöz. Helyszín Nagylak vasúti rámpa (46.16964973822744, 20.7084183609677) Mellette van egy benzinkút, ott is lehet tankolni.
Az út Dévára ~220 km, mindenki számolja ki hol kell tankolnia. Félúton megáll a csapat egy benzinkútnál, de biztos, hogy nagy lesz a tumultus ezért érdemes meggondolni ki hol tankol. Dévára érve is van egy benzinkút, ott is lesz lehetőség tankolni.
Indulás a határra a vasúti rámpától alakzatban (zippzár) 08:00.
A túra során végig zárni fognak a szervezők, nem fog szétszakadni a menet, senkit nem hagynak hátra, a záró motoros mögött senki sem lehet. Ha bárkinek problémája lenne, jelezze a szervezőknek vagy nekem és segítek.
Akik gyengébben motoroznak vagy kis teljesítményű motorjuk van, ne szégyelljenek szólni, neki a felvezetők mögött minél előrébb kell helyezkedni, így nem fognak leszakadni.
4️⃣ Érkezés Dévára ~13:00-15:00 körül (+1 óra eltolódás román idő szerint!) A helyszínre érve fogadnak minket a gyerekek és Böjte atya. Adományod saját belátásodra bízva, de elfogadott összeg egy tanknyi benzin ára. Ez lehet Forint, Lej, Euro stb. Ebéd, gyerekek motoroztatása, szentmise, szállásra indulás 17:00-18:00 körül. A szállás a gyermekotthontól néhány kilométerre lévő marosnémeti Gyulay-kastélyban lesz. Ajánlott hálózsák, ha van akkor matrac is. Lehetőség van sátorozásra is. A helyszínen folytatódnak az események a további programokkal. Büfé, zene, ital, étel, jó társaság lesz. Fizethetsz Forinttal vagy Lejjel is, bankkártya viszont szerintem nem lesz jó, csak kp. Takarodó egyéni belátás szerint.
5️⃣ Vasárnap délelőtt szentmise Csaba testvérrel és ezzel vége a szervezett programoknak. Indulás egyénileg haza.
DE!
Ha van rá igény, jöhetünk együtt Nagylakig a határig vagy akivel egy irányba megyünk, akár tovább is. Indulás román idő szerint 11:00-12:00 körül.
6️⃣ Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésetek, kérésetek van, tegyétek fel hozzászólásban! Akik velünk tartanak, mindenki kap egy KMMM matricát ajándékba. Korlátozott számban tudok vinni pólót, bögrét is, de csak néhány darabot tudok magammal vinni. A KMMM póló ára 5.000,- Ft, a KMMM bögre 4.000,- Ft, amely összegből az anyagköltségen felüli rész teljes egészében átutalásra kerül év végén valamelyik gyermekotthon vagy általatok kiválasztott alapítvány, egyesület stb. javára. Erről majd év végén kaptok tájékoztatást és együtt döntünk.
7️⃣ Végezetül néhány fontos dolog, amit mindenkinek be kell tartania:
– A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt
– Érvényes úti okmányok megléte (személyi igazolvány vagy útlevél, motor forgalmi engedély, jogosítvány, biztosítás, zöld kártya)
– A motorod legyen megfelelő műszaki állapotban
– A túra során a túravezetőnek mindig igaza van 😉
– Legyen nálad esőruha, némi enni-, innivaló, költőpénz (kártya nem lesz mindenhol használható)
– Hálózsák, matrac ajánlott
– Fegyelmezett, a túra szellemiségéhez illő magatartás elvárt.
Tudom, kicsit hosszúra sikerült megint és sokan nem szeretnek olvasni, de remélem minden szükséges információt megosztottam veletek. Ha mégsem, akkor jelezzétek!
Köszönöm, ha elolvastad, találkozunk pénteken vagy szombaton!
Ismered már az általam vallott elvet:
NE GONDOLKODJ, INDULJ EL!
— Magyarfalvi László —

Kövess minket és oszd meg oldalunkat:
error
fb-share-icon

Részletek

Kezdés:
2023.09.16. @ 06:15
Vége:
2023.09.17. @ 12:00
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://fb.me/e/aVJ62DJv3

Szervező

Magyarfalvi László
Phone
+36209325164
Email
info@kmmm.hu
View Szervező Website

Helyszín

Makó Tesco Parkoló
Aradi u. 103,
Makó, Csongrád-Csanád 6900 Magyarország
+ Google Térkép

Vélemény, hozzászólás?

Vélemény, hozzászólás?