Értesítések
Összes törlése

Csevegés

4 Bejegyzés
1 Felhasználók
0 Likes
198 Megtekintések
Lesbat
Bejegyzés: 24
Admin
Topic starter
(@lesbat)
Kimagasló tag
Csatlakozva: Ennyi idővel ezelőtt: 4 év

Szeretettel köszöntök mindenkit, aki idetalált. Eben a fórumban - regisztrációt követően - bármilyen témában kérdezhetsz. Az egyéb fórum témák kategorizálva lesznek, hogy könnyen megtaláld, ha speciális információkat keresel. Kérdezz bátran vagy oszd meg gondolataidat.

3 válasz
Lesbat
Bejegyzés: 24
Admin
Topic starter
(@lesbat)
Kimagasló tag
Csatlakozva: Ennyi idővel ezelőtt: 4 év

Amíg más nem érkezik, addig én írogatok majd. Több közösségben voltam már moderátor, adminisztrátor. A legnehezebb feladat egy közösségben, szóra bírni a másikat. Kommunikálni, véleményt cserélni, megismerni a másik gondolatait. Ezért igyekszem benneteket majd szóra bírni. Aztán vagy sikerül vagy nem. Ha nem, akkor valószínűleg bennem van a hiba. Cáfoljatok rám! 😉 

Válasz
Lesbat
Bejegyzés: 24
Admin
Topic starter
(@lesbat)
Kimagasló tag
Csatlakozva: Ennyi idővel ezelőtt: 4 év
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Olyan magyarországi gyermekotthont, iskolaházat, rászoruló családot stb. keresek, akiknek gyűjtést szervezhetnénk a Kárpát-medence Magyar Motorosai közösség nevében, karácsony előtt. Tartós élelmiszer, kisebb játékok, esetleg ruhanemű, egy kis édesség. Nem nagy összegben gondolkodom, de bármilyen segítség jól jöhet és talán sikerül valaki karácsonyát szebbé tennünk. Cipősdoboz jellegű gyűjtésre gondoltam. Akinek van ötelete és egyben információja olyanokról, akik megérdemelnék a segítséget, jelezzék itt hozzászólásban. Ha valakinek a felvetése támogatásra talál, kérném az aktív közreműködését is a kapcsolatfelvételben, átadásban. Segítségeteket előre is köszönöm!
--Lesbat--
Az én első ötletem a Don Bosco Iskolaház Polgárdiban. Ha szeretnél róluk többet megtudni, keresd fel őket Facebook-on: https://www.facebook.com/DonBoscoIskolahaz
Válasz
Lesbat
Bejegyzés: 24
Admin
Topic starter
(@lesbat)
Kimagasló tag
Csatlakozva: Ennyi idővel ezelőtt: 4 év
Kedves motoros és nem motoros barátaink!
Ahogy azt korábban jeleztük, a segítségetekre lenne szükségünk.
2001-ben a Sámuel Alapítvány azzal a céllal jött létre Kárpátalján, hogy reményt adjon az árva, illetve elhagyott gyermekeknek arra, hogy szerető családokban, normális körülmények között, biztonságban nőhessenek fel. Mindeddig sikeresen működött - és működik a továbbiakban is - az alapítvány, ahogy ezt mi is tapasztalhattuk, amikor motoroztattuk a gyerekeket.
Most a háború miatt veszély fenyegeti a mindennapi életüket, ezért azt a döntést hozták, hogy az anyaországba, Magyarországra menekülnek a helyzet normalizálódásáig.
Jelenleg 13 gyermek és 5 fő felnőtt kísérő kapott elszállásolást a X. kerületi önkormányzat balatonlellei üdülőjében. Vizsgálják további gyermekek befogadásának lehetőségét is.
Az önkormányzat biztosít a gyermekeknek és felnőtteknek napi egy meleg étkezést.
A teljes ellátásuk biztonságához viszont szükség lenne a következőkre:
- Olyan tartós vagy féltartós élelmiszer, ami biztosítaná a gyermekek és a velük lévő felnőttek számára a reggelit és a vacsorát. Elsősorban kenyérre kenhető májkrém, pástétom, lekvár, vaj, zsír, felvágottak (amik nem igényelnek hűtést), szalámi, kolbász, szalonna stb.
- Tea, cukor, méz, ásványvíz stb.
- Tisztálkodószerek, mosószer, mindennapi higiéniai cikkek
- Jó minőségű, tiszta gyermekruhák. Fiúknak 6 - 17 éves, lányoknak 8 - 16 év között.
A gyermekek életkora:
Lányok (8 fő): 12, 15, 16, 12, 13, 8, 13, 14
Fiúk (5 fő): 6, 17, 15, 17, 17
Kísérők: 3 hölgy és2 férfi
Pénzt nem gyűjtünk, ezért mindenkit arra kérünk, hogy csak olyan adományokkal keressék a kapcsolattartót, amiket el is tudnak juttatni a megadott címre. A gyerekek pontos címét nem osztjuk meg nyilvánosan, de ha valaki szeretne velük kapcsolatba lépni, a kontakt személyen keresztül lehetőség van rá.
Az adományokat kezelő kontakt személy - aki nagyon jó motoros barátunk:
Szamosvölgyi Mátyás Zoltán ( https://www.facebook.com/matyaszoltan.szamosvolgyi )
Telefonszám: +36709446588
Bármilyen kérdésetek vagy kérésetek van, jelezzétek neki vagy írjátok be ide az eredeti bejegyzés alá és megpróbálunk mindenre válaszolni.
Kedves követőink, barátaink, titeket arra kérünk, osszátok meg nyilvános bejegyzésben minél több helyen ezt a kérést, hogy a gyerekek biztonságban és szeretetben érezhessék magukat mindaddig, míg nem juthatnak vissza saját kis megszokott környezetükbe. Segítségeteket előre is hálásan köszönjük!
 
Az eredeti, frissülő bejegyzést a FB-on találod.
Válasz
Megosztás:

A fórum szabályzatának betartása mindenkire nézve kötelező!